Het Idee

Wanneer je begint met een elektrische scooter, wil je het beste model voor jouw behoeften. 

Op deze site gaan we dieper in op de beschikbare opties.

Facebook

Je online resource voor zelf balancerende elektronische scooters zoals monowheels, unicycles en (mini) segways ... Alles voor je nieuwe manier van verplaatsen!

Twitter

De markt en trends van de zelfbalancerende scooter en belangrijke spelers: Ninebot, Airwheel, KingSong, Gotway, IPS, Solowheel, Rockwheel, Firewheel, InMotion, ...

YouTube

Ons vlog waarop we iets anders doen. We bekijken de nieuwste manier van transport door de stad. WAARSCHUWING: Bevat regelmatig vlog-materiaal!

Ons Verhaal

Met deze hernieuwde interesse in de gezondheid van onze planeet is het nu belangrijker dan ooit dat we het juiste advies kunnen krijgen zonder alle onzin. Er zijn genoeg mensen die snel geld willen verdienen ten koste van het verstrekken van valse informatie. Daarom heeft deze site er vanaf het begin voor gezorgd dat mensen de informatie krijgen die ze nodig hebben om geïnformeerde en door onderzoek ondersteunde beslissingen te nemen.

De dingen zijn sinds het begin een beetje veranderd. Van wat begon als een eenvoudig hobbyproject, is de site enorm gegroeid, allemaal dankzij de steun van onze lezers. Ons team is de afgelopen jaren snel uitgebreid, allemaal zodat we jullie, onze lezers, kunnen voorzien van nog meer hoogwaardig, op onderzoek gebaseerd keuzeadvies! Ons team van schrijvers nodigt je uit om rond te kijken en de site te leren kennen, we zijn er zeker van dat je zult genieten van wat je vindt!